Selecció de Personal per a empreses
Un procés amb GARANTÍES

+profit  ofereix en els seus processos de selecció la possibilitat d’integrar i combinar la selecció del personal amb la Planificació Estratègica o Organitzacional de la pròpia empresa. Així, per aquelles empreses que no tinguin la seva necessitat clara ment definida, se’ls orienta en la seva presa de decisions, contribuint  a la focalització dels objectius i a la generació d’un full de ruta a seguir tant per a la contractació del nou personal com del seu projecte empresarial.

Durant els processos de selecció, +profit  aprofundeix en la persona fins al punt de gestionar les entrevistes de personal mitjançant una metodologia pròpia amb una base de coaching. D’aquesta manera, des de la primera sessió es treballen els objectius reals de la persona, aprofundint en la seva experiència, aptituds i formació.

+profit  ofereix un sistema de selecció absolutament a mida del client, adaptant les garanties, procés de selecció, formes de pagament, com seguiment posterior de l’individu en l’empresa (adaptació, formació, punts de millora i necessitats).